KRAL

 

microsoft word programinnan bloga kopi elemek blogin yuklenmesini geciktirir.

 

كپي از نرم افزار ورد مايكروسافت باعث كند شدن سرعت بارگزاري صفحه مي شود 
اگر از اين مطلب اطلاع نداشتيد يا داشتيد اما سعي كنيد اين روش را مدنظر نگيريد جان شما اينكار را انجام ندهيد صفحه اتان دير بارگزاري مي شود و در نتيجه بازديدكننده عصباني شده و ديگر سراغ وبلاگتان نمي ايد

شايد ديده باشيد كه وبلاگهايي هستند كه فقط شامل متن هستند اما با اينحال بارگذاري و نمايش صفحات آنها كند است. يكي از دلايل اينكار كه البته در بين وبلاگ نويسان ايراني نيز رايج است استفاده از نرم افزار Word شركت مايكروسافت براي نوشتن مطالب و سپس كپي آنها در فرم ورود اطلاعات پنل مديريت وبلاگ است. مزيت استفاده از اين روش حفظ متن نوشته شده در كامپيوتر شخصي،عدم نياز به آنلاين بودن هنگام تايپ مطالب و دقت بيشتر در ويرايش مطلب است . اما وقتي مطلبي مستقيم از نرم افزار ورد به فرمهاي پنل مديريت وبلاگ وارد مي شود كدهاي HTML زيادي همراه مطلب منتقل مي شوند كه بدليل تبديل فرمت Word به HTML است. گاهي حجم اين كدها از خود مطلب هم بيشتر است. يك روش براي حل مشكل اين است كه مطالب خود را قبل از انتقال به وبلاگ به نرم افزار notepad ببريد و سپس مجدد از آنجا كپي و به پنل وبلاگ منتقل كنيد در پنل برخي سرويسهاي وبلاگ مانند بلاگفا دكمه (ايكون) خاصي هم در نوار ابزار براي حل اين مشكل قرار دارد و كافيست پس از انتقال از ورد به پنل ،مطالب را انتخاب (select) كرده و يكبار اين دكمه را بزنيد تا محتواي منتقل شده از كدهاي بي مورد و زيادي پاكسازي شود.

آردینی اوخو

توصيه‌هايي براي داشتن يك وبلاگ خوب و موفق

 
 سعي كنيد در قالب وبلاگ‌تان از اسكريپت‌هاي گوناگون كه فقط صفحه را شلوغ مي‌كند و تقريبا مزيت ديگري ندارد، استفاده نكنيد و يا تا آنجايي كه ممكن است كم استفاده كنيد. شما هم ممكن است تا به‌حال با وبلاگ‌هايي مواجه شده باشيد كه به عنوان مثال در هنگام ورود به آن، يك صفحه باز مي‌شود و از شما مي‌خواهد كه نام خود را وارد كنيد، سپس در گوشه‌اي از وبلاگ با اسم به شما خوش‌آمد مي‌گويد. يا هنگام خروج از وبلاگ يك پنجره كوچك با چنين مضموني باز مي‌شود: «از اينكه به وبلاگم آمديد، متشكرم! باز هم سر بزنيد» يا از اسكريپت‌هايي استفاده مي‌كنند كه به عنوان مثال يك جمله يا ساعت به دنبال نشان‌گر موس در حال حركت مي‌باشد و يا ...‍! شما فكر مي‌كنيد آيا اين اسكريپت‌ها براي بازديد‌كننده مفيد مي‌باشد!؟ يا باعث جذاب‌تر و زيبا‌تر شدن صفحه وبلاگ مي‌شود!؟ اگر اينچنين فكر مي‌كنيد، بدانيد كه تا حد زيادي فكرتان اشتباه است. اين اسكريپت‌ها جز اينكه اعصاب بازديد‌كننده را خورد كند و يا حتي او را از بازديد كامل از آن وبلاگ منصرف كند، مزيت ديگري ندارد. ممكن است برخي از اين اسكريپت‌ها در نگاه اول و يا در يك‌بار استفاده جالب باشد، ولي تكرار آن به شدت اعصاب‌خورد‌كن خواهد بود. شما هم اگر دقت كنيد متوجه خواهيد شد كه اكثر وبلاگ‌هايي كه اين نوع اسكريپت‌ها در صفحه‌ي آنان موج مي‌زند، وبلاگ‌هاي تازه‌كار و نه‌چندان حرفه‌اي هستند. حال آن‌كه اگر به يك وبلاگ باسابقه و حرفه‌اي مراجعه كنيد، بعيد است از اين‌گونه موارد در آن ببينيد.

- تا جايي كه ممكن است رنگ زمينه قالب را روشن و رنگ متن را تيره (مخالف آن) انتخاب كنيد. خواندن وبلاگ‌هايي كه رنگ زمينه‌ي آن تيره و رنگ متن آن‌ها روشن است، در روز ممكن است تا حدي چشم را اذيت كند. از طرفي ممكن است اين نوع وبلاگ‌ها شيك‌تر به نظر برسند ولي اگر وبلاگي داريد كه هر روز به روز مي‌شود و به نوعي وبلاگ‌تان خبري است، سعي كنيد از تركيب رنگ زمينه‌ي روشن و رنگ متن تيره، استفاده كنيد.

- يك فونت مناسب براي متن نوشته‌هاي وبلاگ انتخاب كنيد. اندازه‌ي فونتي كه انتخاب مي‌كنيد، نه خيلي بزرگ باشد به‌طوري‌كه تركيب صفحه را بهم بريزد و نه اين‌كه خيلي كوچك باشد كه خواندن مطالب را براي بازديد‌كننده سخت كند. سعي كنيد اندازه‌ي فونت تيتر مطلب را هم كمي بزرگ‌تر كنيد تا تفاوت تيتر مطلب با خود مطلب به‌راحتي آشكار شود. به عنوان مثال براي متن نوشته‌هاي وبلاگ فونت Tahoma با سايز 12px و براي تيتر مطالب وبلاگ فونت Arial Bold با سايز 16px مناسب مي‌باشد.

- نكته‌ي ديگري كه در خصوص عكس‌هاي استفاده شده در قالب وبلاگ بايد ذكر شود، اين است كه؛ اگر از هاست و دامين شخصي استفاده نمي‌كنيد و وبلاگ خود را توسط سرويس‌هاي رايگان وبلاگ منتشر مي‌كنيد و در قالب وبلاگ‌تان از عكس نيز استفاده مي‌كنيد، حسابي مراقب باشيد تا يك فضاي مناسب براي عكس‌هاي خود پيدا كنيد. چرا كه اگر در اين مورد دقت كافي به خرج ندهيد و يك هاست نه‌چندان مطمئن و مناسب براي عكس‌هاي قالب انتخاب كنيد، ممكن است هر از گاهي به دليل مشكلات آن هاست، عكس‌هاي قالب شما لود نشود و چهره نامناسبي را به وبلاگ شما بدهد. در انتخاب يك فضاي مناسب براي عكس، به ميزان پهناي‌باندي كه به شما مي‌دهد نيز، توجه داشته باشيد و سعي كنيد حتي‌الامكان فضايي را انتخاب كنيد كه پهناي‌باند تقريبا نامحدود! در اختيار شما قرار دهد. چرا كه اگر به اين مورد دقت نكنيد و وبلاگ‌تان روزانه ميزبان تعداد زيادي بازديد‌كننده ‌باشد، ممكن است به يك‌باره پهناي‌باند ماهانه شما تمام شود (بسته به حجم عكس‌هاي استفاده شده در قالب و تعداد بازديد‌كنندگان) و شما مجبور شويد عكس‌ها را دوباره در فضاي ديگري آپلود كنيد و آدرس‌ آن‌ها را در قالب وبلاگ‌تان تغيير دهيد. مطمئن باشيد اين عمليات كم‌دردسري نخواهد بود! زياد نگران نباشيد، با يك جستجوي ساده در گوگل مي‌توانيد به ليستي از سايت‌هايي كه اين خدمات را به بهترين وجه و آن‌هم رايگان در اختيار شما قرار مي‌دهد، دست يابيد. به عنوان مثال شما مي‌توانيد عبارت free image hosting را در موتورهاي جستجوي معروف مثل گوگل يا ياهو جستجو كنيد و به تعداد زيادي از اين سايت‌ها، دست يابيد. لازم به ذكر است كه شما در خصوص عكس‌هايي كه در ميان مطالب وبلاگ نيز به كار‌ مي‌بريد، بايد حواستان كاملا جمع باشد و ميزبان مناسبي را انتخاب كنيد. به خصوص اگر مطلبتان وابسته به آن عكس باشد و يا مثلا آموزشي همراه با عكس در وبلاگ قرار داده باشيد. اين مطلب‌تان پس از مدتي به آرشيو وبلاگ مي‌رود و بازديد‌كنندگان ممكن است از طريق موتور‌هاي جستجو به آن برسند. مطمئنا ديدن آن مطلب بدون عكس لطفي نخواهد داشت.

آردینی اوخو